Aurinkoiset Rollo-leiri terveiset

Takana on kolmas Rollo-leirini ja taas kertaalleen mitä mukavin. Vaikka säät eivät tänä vuonna suosineetkaan ei leiriltä aurinkoa puuttunut, sen loisteesta vastasivat kaikki leiriläiset ja leirijärjestelyistä vastanneet oululaiset.

IMG_20150616_185527-ANIMATION

Onnistuneen Rollo-kilpailuviikonlopun lisäksi eläimellinen viestikarnevaali, Wibbit-rata, vesipallon pelaaminen, parkour, ensiavun opettelu ja Rollo-disco tekivät tapahtumasta ikimuistoisen. Päivien ollessa täynnä ohjelmaa ei unen saamiseksi tarvinnut tuutulauluja lauleskella ainakaan RiUS-tuvissa.

Ehdottomasti parasta Rollo -leireissä on kuitenkin yhdessä tekeminen. Meiltäkin Riihimäen Uimaseurasta lähtee leirille mukaan eri-ikäisiä uimareita monista eri valmennusryhmistä. Edes oman seuran porukka ei välttämättä ole tuttua keskenään, mutta leirin edetessä on ilo seurata uusien ystävyyssuhteiden muodostumista. Mukavan yhteen hiileen puhaltavan leirihengen siirtyminen kotihallin treeneihin on sitten sellainen positiivinen jälkimaininki.  Toki leirin aikana pääsee tutustumaan erilaisten leikkien ja pelien yhteydessä myös muiden seurojen uimareihin ja tämä on omiaan rakentamaan hyvää urheiluhenkeä nuorille uimareiden aluille, kun nähdään kilpakumppaneita muuallakin kuin vain vierekkäisillä radoilla.

Me RiUSsilaiset  odotamme jo malttamattomina ensi kesän Rolloja.
Jenna Vuorinen