Henkka ui upeasti pronssille Rolloissa

Oulussa uiduissa Rollo-kilpailuissa Riihimäen Uimaseuran nuori uimari Henri Aaltonen ui pronssille 50 m ru P-11 v. sarjassa upealla omalla ennätyksellään 45,76. Lisäksi Henkka sijoittui P-11 sarjassa 50 m pu uinnissa sijalle 17 ajalla 44,46 ja 50 m su tuli uusi ennätys aikaan 46,62.

Treenikaveri Hannes Väre ui samassa sarjassa niin ikään hienosti ja sijoittui 50 m ru viidenneksi ajalla 47,02. Hannes paransi 50 m su ennätyksekseen 43,67 sijoittuen sijalle 15. Lisäksi hän  kauhoi 100 vu  aikaan 1.21,69 ollen sarjassa kahdeskymmenes.

Kolmas Rolloissa startannut uimarimme Lassi Väre P-13 paransi hienosti 100 su aikaansa, uusi ennätys 1.25,13.

Riihimäen Uimaseuran nuori uintikaarti on koko kuluneen uintikauden ajan nostanut sijoituksiaan uintitilastoissa. Onnittelut pojille, tästä on upeaa jatkaa.

Oulussa 6-8.6.2008 kisatuissa Rollouinneissa toisistaan ottivat mittaa Suomen parhaimmisto poikien vuonna -95 -97 syntyneet omissa ikäluokissaan ja tytöt -96 -98 omissa ikäluokissaan. Seuroja kilpailuun osallistui 65 ja uimareita 466. Startteja uitiin yhteensä kahden päivän aikana 1597. Osallistumisoikeuden kilpailuun uimarit saavat alittaessaan Suomen Uimaliiton määrittelemät Rollokilpailuiden aikarajat lajeittain.

Oulun Uimaseura järjesti erittäin hyvin sujuneet Rollokilpailut. Oulun allas oli uimareiden mieleen, yleisö kannusti uimareita huippusuorituksiin ja järjestäjät takasivat hienosti organisoidut kisat – kisatunnelma siis katossaan!