Ilmoittautumiset ja jäsentietolomake

 

Ilmoittautuminen uintikauden 2017-2018 ryhmiin alkaa tiistaina 30.5.2017!

ILMOITTAUTUMISET

RiUS -uimakoulut yleistietoa
Tutustu uimaopetusryhmien tasokuvaukseen
Vesipeuhu 1
Vesipeuhu 2
Uimakoulu 1
Uimakoulu 2
Koululaisten Uimakoulu
Tekniikka Valmennus

Olemme siirtyneet käyttämään verkkomaksujärjestelmää. Varaa verkkomaksuun tarvittavat pankki- tai luottokorttitiedot sekä tunnukset lähettyvillesi tehdessäsi ilmoittautumista. Maksaa voi kaikkien pankkien verkkopalveluissa ja yleisimmillä luottokorteilla. Huom!  paikka ryhmään vahvistuu vasta maksun jälkeen, mikäli maksu vaaditaan ilmoittauduttaessa.

Riihimäen Uimaseuran jäsenmaksu on 20 € ajalle (1.9.-31.8.)
Jäsenmaksu sisältyy kaikkien ryhmien maksuihin opetus- tai  ohjaus- tai valmennusmaksun sekä hallin käyttömaksun lisäksi.
Jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja seuran järjestämissä tapahtumissa ja heillä  on mm. mahdollisuus osallistua seuran järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jäsenmaksun maksaneet saavat myös RiUS-uimalakin. Lakit jaetaan jäsenille joulukuussa.
Seuran jäsen on oikeutettu osallistumaan myös seuran kokoukseen. Kokouksen tarkempi ajankohta ilmoitetaan seuran nettisivuilla 7 vuorokautta ennen kokouksen ajankohtaa. Seuran kokous järjestetään yleensä marraskuun aikana.

Riihimäen Uimaseuran jäsenenä pääset myös hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme huikeita RiUS-jäsenille suunnattuja tarjouksia ja etuja.

Mikropolix – parasta paikallista tietotekniikka palvelua
Oma Säästöpankki – parasta paikallista pankkipalvelua
Hyvitera – parasta paikallista palvelua hyvinvointisi tukemiseksi
Mosquito-Team – parhaat paikalliset seuravarusteet
Riihimäen Hammaspalvelu – parasta paikallista hammashoitoa