Jenna Vuorinen on uintikauden 2019-2020 seuratoimija

Jenna Vuorinen tuli mukaan Riihimäen Uimaseuraan pienenä uimakoululaisena oppiakseen uimaan. Tuolloin 2000 -luvun taitteessa Jennan uimaopettajana toimi seuran nykyinen toiminnanjohtaja Pirjo Lappalainen.

Jenna harrasti uintia uimakoulujen jälkeen muutaman vuoden Karin ja Jorskin ryhmässä. Uinnista hän piti muutaman vuoden tauon ja hän palasi takaisin seuran uimakoulutoimintaan elokuussa 2008 ensin uimakouluavustajaksi, sitten apuopettajaksi, syksystä 2011 alkaen uimaopettajaksi ja elokuusta 2013 hän otti vastaan seuran koordinaattorin tehtävät, joita hän hoiti elokuuhun 2015 saakka. Jenna reissasi hetken maailmalla ja palasi seuran iloksi takaisin koordinaattorin tehtävään kesäkuun 2017 alusta alkaen.

Kevään 2020 koronanpandemian iskiessä myös Suomeen, Jenna otti seuran mittakaavassa valtavan digiloikan. Lähes yönkäänteessä hän sai seuramme uimakoulu- ja valmennusryhmille taiottua treenivideoita, jotta saimme harrastajamme liikkumaan ohjatusti, vaikka emme päässeetkään altaaseen, kun uimahalli suljettiin. Jennan rohkeus ja itsensä likoon paneminen uusissakin tehtävissä on ihailtavaa.

Jenna on kaikessa toiminnassaan luotettava, lämminhenkinen, aurinkoinen ja seuran arvoihin sitoutunut toimija ja työntekijä. Hänen kanssaan on erinomaisen helppoa ja miellyttävä tehdä yhteistyötä. Jenna on joustava ja hän omaa loistavan pelisilmän kaiken ikäisten kanssa toimiessaan.

Rakkaalle Jennalle lämmin kiitos kuluneesta ja isosti onnea uintikauden 2019-2020 seuratoimijatunnustuksesta!

Riihimäen Uimaseura