Korona on ylivoimainen este myös Riihimäen Uimaseuralle

Seura = jäsenet ja Riihimäen Uimaseura on olemassa ainoastaan ja vain jäseniään varten. Olemme jokainen osaltamme vastuussa seuramme toiminnasta ja toiminnan jatkumisesta.

Olympiakomitea, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ja Uimaliitto ovat ottaneet kantaa seurojen toimintaan ja harjoitusmaksujen perimiseen. Seuramme noudattaa näitä ohjeita seuran toiminnan jatkuvuuden ja tasavertaisuuden takaamiseksi. Lähtökohtaisesti seuraa on kohdannut force majeure, joka ei mahdollista toiminnan toteuttamista perinteisessä muodossa, joten kausimaksujen palautusvelvollisuutta ei ole.

Seuran hallitus sopeuttaa toiminnan tämän hetken tilannetta vastaavaksi ja on päättänyt seuraavaa.

Seura lomauttaa työntekijänsä: toiminnanjohtajan, koordinaattorin ja päävalmentajan osa-aikaisesti 7.4.2020 alkaen siten, että valmennusryhmien etävalmennus ja viikko-ohjelmointi, uimakoulujen liikuntavinkit sekä uimaseuran hallinto ja seuraavan kauden suunnittelu kyetään toteuttamaan loppukauden aikana. Viimeinen lomautuspäivä on 28.6.2020.  Koko seura on kesälomalla ajalla 29.6.-26.7.2020.

Kevään 2020 maksuja ei palauteta, mutta niitä hyvitetään jäsenille erikseen ilmoitetun mukaisesti 2020-2021 syyskauden maksuissa.

Tulevan uintikauden 2020-2021 toiminnasta tiedotetaan kevään aikana. Uintikausi 2020-2021 alkaa 27.7.2020, mikäli maan hallituksen harrastustoiminnan linjaus sen mahdollistaa.

Riihimäen Uimaseuran hallitus
Puheenjohtaja Timo Nuora