Niko Mäkelälle Nuorten Suomen Mestaruus 50 m perhosuinnista

Riihimäen Uimaseuran Niko Mäkelä voitti Nuorten Suomen Mestaruuden 50 m perhosuinnista. Matka on ainoa, jonka Niko starttaa näissä kisoissa, sillä kuluvalla uintikaudella mies ei ole ollut kunnossa, eikä näin ollen ole päässyt treenaamaan täysipainoisesti kuin vasta kuukauden verran. Katseet ja treenit suuntautuvatkin  Nuorten EM-uinteihin, jotka uidaan Unkarin Hódmezővásárhelyssä 6.–10.7.2016.

Niko M NSM kultaa 50 m pu 25.3.2016

Mikael Laakso starttasi  50 m perhosuinnissa SM-sarjassa ja sijoittui aamujaksolla sijalle 11. ajalla 00:25.31 ja tuloksena oma ennätys.

Aino Ruottu tikkasi 50 m rintauinnissa oman ennätyksen 00:35.61 ja sijoitus NSM-sarjassa 15.

Rasmus Kujala sijoittui 50 m perhosuinnin NSM-sarjassa sijalle 19. ajalla 00:27.16 ja teki samalla oman ennätyksen.

Emmi Mustakoski perhosteli 100 m matkalla hienon oman ennätyksen 01:08.68 ja sijoitus NSM-sarjassa 24.

Niklas Valkonen urakoi aamulla kaksi SM-matkaa: 100 m selkäuinnissa sijoitus 25. ajalla 01:04.43 ja 50 m perhosuinnissa sijoitus 94. ajalla 00:27.77.