Oskarille Rollo-hopea 100 m rintauinnista!

IMG_6447

Oulussa 12.-14.6.2015 kauhotuissa Rollo-uinneissa starttasi lähes 769 juniorisarjojen uimaria 67 uimaseurasta. Riihimäen Uimaseurasta starttaamaan pääsi 16 uimaria yhteensä 67 hyväksytyn startin verran ja RiUS-uimarit tehtailivat 28 omaa ennätystä!

RiUS:n parhaasta suorituksesta vastasi Oskar Turunen pojat 12 -sarjassa, kun hän pokkasi 100 m rintauinnin päätteeksi hopeisen Rollo-mitalin kaulaansa. Hyvä meno oli Oskarilla myös 50 m perhosuinnissa, jossa sijoitus oli 11.

Annukka Pihkamäki T 10 -sarjassa teki hienon oman ennätyksen 50 m perhosuinnissa ja uinnillaan hän sijoittui hienosta pistesijalle kahdeksan. Annukka paransi myös 200 m sekauinnin ennätystään ja sijoittui siinä sijalle 13.

Omia ennätyksiään Rollo-kisoissa paransivat myös Ville Savulahti, Elias Saarinen, Maija Hinkkala, Olavi Männistö, Vilja Saarinen,  Julia Tuura, Jeremy Valkeavuori, Aida Pasma, Aleksi Alanko ja IIda Savulahti.

Onnittelut Oskarille, Annukalle sekä ihan jokaiselle Rollo-kisoissa startanneelle RiUS-uimarille!Sekä tietysti Rollo-uimareidemme valmentajille Matti Saranevalle, Hans Saariolle, Jenna Vuoriselle, Jari-Petri Tiaiselle, Ari Savulahdelle ja Jouni Laaksolle!

Nyt on sitten Rolloleirin vuoro!

RiUS-uimareiden Rollo-tulokset
RiUS-uimareiden tulokset Rollot 2015