Riihimäen Uimaseura hakee päävalmentajaa

Haemme kokopäivätoimista PÄÄVALMENTAJAA
27.7.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Seuramme nykyinen päävalmentaja Aleksi Rajansuon on valittu Suomen Uimaliiton Ikäkausimaajoukkueen ja Lauttasaaren yläkoulun uintiluokkien vastuuvetäjäksi elokuun alusta alkaen. Seuramme luopuu Aleksista haikein mielin ja kiittää lämpimästi kuluneista kolmesta vuodesta sekä toivottaa isosti onnea uusiin haasteisiin!

Päävalmentaja haku (2)

Riihimäen Uimaseura on talousalueensa suurin uintiurheiluseura noin 700 jäsenen voimin ja harjoittelemme Riihimäen Uimalassa. Laadukkaan uimaopetustoimintamme lisäksi haluamme mahdollistaa uimareidemme nousun kohti uinnin kansallista ja kansainvälistä kärkeä.

Päävalmentajana keskeiset tehtäväsi ovat
– kilpauintiryhmien valmentaminen
– valmennustiimin johtaminen
– valmennustoiminnan kehittäminen

Odotamme sinulta
– vahvaa uintivalmennusosaamista
– aktiivisia vuorovaikutustaitoja ja vastuullista työotetta
– kykyä suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen toimintaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta toimia mukavan seuraväkemme ja upeiden uimareidemme parissa sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Tehtävässä onnistumista on mahdollistamassa koko seuraväkemme ja sitoutuneet vapaaehtoisvalmentajamme. Esimiehenäsi toimii seuran päätoiminen toiminnanjohtaja.

Seuran hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 19.6.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen pirjo.lappalainen@rius.fi

Lisätiedot ja yhteydenotot: Toiminnanjohtaja Pirjo Lappalainen / 045-6300436