Rolloissa huippufiilis ja 21 omaa ennätystä

Riihimäen Uimaseuran 23 uimaria kauhoivat 9.-11.6.2017 Hyvinkäällä uiduissa Rollo-kisoissa 35 starttia. Kaikkiaan 21 startissa uitiin upeasti omat ennätykset!Rollojen kisakuva (2)

Rolloissa vastuuvalmentajana toiminut Jari-Petri ”J-P” Tiaisen mukaan RiUS-uimareiden kisat menivät kaikin puolin erinomaisesti. ”Se, että uimarit tekevät 50 m ulkoaltaassa oman ennätyksen tai uivat sen tuntumaan, ei ole mikään itsestäänselvyys. Silti meidän uimarimme siihen pystyivät. Ihan huippu suorituksia, kun huomioi, että uimarit ehtivät treenata ennen kisastartteja vain kolme kertaa pitkällä radalla.”
Tiaisen mukaan ainoa harmittava asia oli parin uimarin sairastuminen ja sen vuoksi uimatta jäänyt viesti.
J-P iloitsi myös siitä, että uimarit osoittivat kykenevänsä venymään kauden pääkisassa, jossa myös vastus on kova ja sanoi sen tietävän hyvää tulevien vuosien kisakoitoksia ajatellen.

Tiaisen lisäksi Katariina Pihkamäki ja Ari Savulahti lähettävät lämpimät kiitokset Rollo-viikonlopusta RiUS-uimareiden ja kannustusjoukkojen lisäksi Hyvinkään Uimaseuralle hyvin järjestetyistä kisoista – sekä lisäksi erityiskiitoksen sään haltijalle!