SM-kisoista kultaa Nikolle ja Aida ui B-finaalissa ja Annukka NSM-pisteille!

Tampereella Kalevan Uintikeskuksessa ratkottiin 12.-15.12.2019 uinnin lyhyen radan eli 25 m altaan Suomen Mestaruudet niin Nuorten kuin avoimessakin sarjassa. Riihimäen Uimaseuran pitämisestä mitalikannassa vastasi Niko Mäkelä. Harmillinen oli Nikon sairastuminen, jonka takia hänen osaltaan kisat jäivät kahteen alkueräuintiin 100 m vu ja 50 m su ja finaalistarttiin 50 m selkäuinnista, josta Niko pokkasi SM-kultaa !

Kuva Janne Ahonen

Aida Pasma liukui 100 m rintauinnissa hienosti B-finaaliin ja sijoitus siinä 8

Annukka Pihkamäki sijoittui 200 m perhosuinnissa upeasti NSM-pisteille seitsemänneksi

Mikaela Kulmala kauhoi pisimmän eli 1500 m vapaauinnin ja siinä tänään SM-sijoitus yhdeksäs

Elias Saarisen paras sijoitus oli 50 m perhosuinnissa, jossa hän oli NSM-sarjan yhdeksäs

Perttu Järvinen oli erinomaisessa vireessä ja kauhoi omat ennätykset 100 m, 400 m ja 800 m vapaauinnissa ja ui lähes omaan ennätykseen myös 200 m vapaauinnissa. Pertun paras sijoitus oli NSM 11

Onni Äijälän paras sijoitus oli 200 m sekauinnissa, jossa NSM 14

Julia Tuura liukui 200 m rintauinnissa NSM-sijalle 15. ja ui hienosti kolme omaa ennätystä 50 m ja 100 m sekä 200 m !

Tuntumaa SM-altaaseen kävivät hakemaan myös Vlada Guljajeva, Anniina Ahonen, Ronja Hellberg ja Maija Hinkkala

Onnittelut Nikolle SM-mitalista sekä Aidalle B-finaalipaikasta että oman ennätyksensä uineille ja tsempit jokaiselle NSM- ja SM-kisoissa startanneille! Kisojen aikarajojen alittaminen on jo todella hieno suoritus!