Tero Välimaa RiUS:n päävalmentajaksi 1.9.2009

Riihimäen Uimaseuran on aika ottaa askel kasvattajaseurasta seuraavalle tasolle, toteaa seuran puheenjohtaja, päävalmentaja Pekka Sorsa. Vuosi sitten asetimme seurassamme tavoitteeksi valmennustoiminnan kehittämisen. Kauden 08-09 aikana valmentaja Mika “Keppi” Kekäläinen antoi asiantuntemustaan käyttöömme ja tämä vahvisti käsitystämme, että tulevaisuuden menestysseuralta edellytetään ammattimaista valmennuspanostusta.

Tero Välimaa on valittu päätoimiseksi päävalmentajaksi jatkamaan ja kehittämään RiUS:n kilpauinti- ja valmennustoimintaa. RiUS:n tavoitteena on luoda uimareilleen edellytykset saavuttaa menestystä kaikissa ikäluokissa, kaikilla matkoilla sekä kaikissa lajeissa ja tämän haasteen Tero on valmis ottamaan vastaan. Uintipiireissä Tero tunnetaan yhteistyökykyisenä ja loistavana valmentajana. Lisäksi Teron kansainvälinen kokemus ja laaja kontaktiverkosto ympäri maailmaa tuovat seuran toimintaan uusia ulottuvuuksia.

Terolla on pitkä ja menestyksekäs uintiura takanaan. Tero on EM-mitalisti ja hän on startannut MM-finaalissa. Terolla on kaksi voimassa olevaa Suomen Ennätystä 25 m altaalta: 100 pu aika 51,93 ja 200 m pu 1.55,11.

Pekka Sorsa siirtää RiUS:n uintivalmennuksen viitan Teron leveille ja kantaville hartioille ja toivottaa Teron sydämellisesti tervetulleeksi Riihimäen Uimaseuraan.