VESIJUOKSU

VJ 172 (3)

Sunnuntaisin klo 17.30-18.10
1. jakso (12. kertaa) 9.9.2018 – 9.12.2019 (ei 16.9., 7.10.)
2. jakso (15 kertaa) 6.1.2018 – 12.5.2019 (ei 20.1., 10.2., 7.4., 21.4.)

Lajina vesijuoksu on sopiva lähes kaikille kuntoon tai ikään katsomatta. Tunneilla käytetään usein musiikkia ja harjoitteluun käytetään useita eri tekniikoita monipuolisen ja innostavan harjoittelun takaamiseksi.
Vesijuoksu tarjoaa uuden liikkumistavan vedessä niille, joille perinteinen uinti ei syystä tai toisesta sovi. Vesivyö kantaa vedessä niin, että liikkua voi pystyasennossa tai perinteisissä uintiasennoissa. Vesijuoksu soveltuu erityisesti alaraajojen nivelkivuista kärsiville, niska- ja selkäkipuja poteville, ylipainoisille, pitkäaikaissairaille sekä ikääntyneille.

Vesijuoksu kehittää hyvin yleiskuntoa eli hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä, koska vedessä juostessa kaikki kehon suuret lihakset toimivat tehokkaasti. Vesijuoksun avulla voi parantaa lihaskuntoa kokonaisvaltaisesti, sillä vedessä juostessa elimistön lihaksia käytetään hyvin monipuolisesti. Vesi on noin tuhat kertaa tiheämpää kuin ilma, jolloin se toimii hyvänä vastuksena ja kehittää lihaskuntoa.

Vedessä liikkuminen on tehokasta myös painonhallinnan kannalta, sillä ihminen kuluttaa vedessä energiaa huomattavasti enemmän kuin kuivalla maalla.

Vesijuoksuvyö ei ole pelastusväline, jotan uimataito täytyy jokaiselta löytyä.

Et tarvitse välttämättä vesijuoksutunnille mukaan omaa vesijuoksuvyötä.

Mikäli harjoituskerta keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa kertaa ei pääsääntöisesti järjestetä.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

Lisätietoja:
Koordinaattori
Jenna Vuorinen
jenna.vuorinen(at)rius.fi
045-6424388

Pidätämme oikeuden muutoksiin.