Oona, Miia, Aino, Sanna, Saara ja Jussi palkittiin sekä Timolle erityiskiitokset!

Riihimäen Uimaseuran vuosikokouksen 25.11.2021 yhteydessä oli taas palkitsemisten aika.

Uintikauden 2020-2021 seuratoimijat ovat Oona, Miia, Aino, Sanna ja Saara!

Oona Järvinen
Oonan ensimmäinen kausi päävalmentajan pestissä oli monella tavoin haastava. Oona osoitti koko kauden ajan erinomaista kyvykkyyttä sekä sitoutumista työhönsä että taitoa pitää valmennuksen langat käsissään. Toimintakauden vaikeuksista huolimatta Oona luotsasi tiimiään niin uimareita kuin valmentajiakin suoriutumaan turbulenssista huolimatta parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen valmiutensa tehdä päätöksiä valmennustoiminnan kehittämiseksi osoittaa, että hänellä on selkeys miten asioissa tulee edetä sekä mitä tavoitellaan.

Oonan vahvuuksiin kuuluu hänen taitonsa kohdata uimarit yksilöinä ja näyttää, että jokainen uimari on hänelle yhtä tärkeä. Oonan ammattitaito on myös kuivaharjoittelun osalta kiistaton ja siitä oli uimareille huikeasti hyötyä, kun altaan sijaan treenattiin tavallista enemmän kuivalla.

Oonan aurinkoinen olemus on omiaan luomaan kanssatoimijoille hyvän fiiliksen ja tekemään yhteistyöstä hänen kanssaan soljuvaa.

Miia Rosendahl
Miian kyky ottaa vastuuta ja toimia seuran parhaaksi tilanteessa kuin tilanteessa on enemmän ihailtavaa. Myrskyisessä aallokossakin hän seisoo rauhallisena sekä positiivisena ja tämä on luonut seuraväelle tunteen vankkumattomasta tuesta ja turvasta. Helposti lähestyttävänä ja avoimena Miia on luonut seuraväkeen suloisen mutkattomat suhteet.

Kuluneen kauden aikana Miia otti koppia monista tehtävistä ihan lennosta ja hoiti ne tyylikkäästi loppuun. Hallitustoiminnan ohella Miia hoiti kauden aikana seuran viestintää, vastasi seuran kilpailutoiminnasta sekä kokosi seuran kilpailutuloksia seuran nettisivuille ja some-kanaviin.  Miia dokumentoi myös kilpailutoiminnan ja Algen toiminnot niin, että pesteihin on helppo päästä sisälle.

Miian ajankäyttö on herättänyt pohdintoja – hän varmaan toimii useammasta ulottuvuudesta käsin samanaikaisesti – sillä useiden asioiden yhtäaikainen aikaansaaminen ja niiden loppuunsaattaminen on aivan omaa luokkaansa.

Aino Ruottu
Aino hoiti koordinaattorin äitiyslomasijaisuuden erinomaisesti haastavassa ja vaativassa tilanteessa. Aino osoitti rohkeaa päätöksentekokykyä ja vastuullisuutta tehtävän aikana. Hänen kykynsä toimia itsenäisesti tilanteissa, joissa ei ollut selkeitä askelmerkkejä varmisti uimakoulutoiminnan sujuvuuden. Ainon toiminta sai paljon kiitosta niin uimakoululaisilta, heidän vanhemmiltaan kuin uimakoulu- ja seuraväeltä.

Aino omaa loistavan kyvyn toimia pienten lasten kanssa. Hänen kykynsä huomioida pienet uimarit yksilöinä sekä ohjata koko ryhmää luovasti tuo uimaopetukseen positiivisen tunnelman. Ainon rauhallisuus sekä aurinkoisuus saa uimakoululaiset luottamaan häneen ja ammentamaan hänestä sekä rohkeutta että innostusta. 

Aino on luotettava ja seuran arvoihin sitoutunut toimija. Hänen lämminhenkisyytensä ja valoisuutensa tekevät hänestä helposti lähestyttävän tiimipelaajan, jonka kanssa on aina ilo tehdä yhteistyötä.

Sanna Ruponen
Sannalla on useammat kuin kahdet kädet ja vuorokaudessa enemmän tunteja kuin ne perinteiset 24. Näistä lisäkäsistä ja tunneista on seuraväki päässyt nauttimaan niin valmennuksen kuin seuravarusteiden junailujen sekä hallitustoiminnan osalta. Sannan sitoutuminen seuran toimintaan on kunnioitettavaa.

Seuraväki kokee, että kanssakäyminen Sannan kanssa on lempeää ja häneltä saa aina apua, mielipiteen sekä tukea haasteellisissakin tilanteissa. Sanna on rohkea ja valmis pistämään itsensä likoon yhteisen edun vuoksi sekä edistämään seuran toimintaa.

Valmennustoiminnassa Sanna on ottanut vastuuta ja kehittynyt valmentajana monen monta altaan mittaa.  Junioriuimareiden valmennuksessa Sannan vahvuus on kyky nähdä jokainen lapsi omana itsenään ja arvokkaana juuri sellaisenaan. Nuorimpien uimareiden valmennuksessa tarvitaan myös kärsivällisyyttä, huumorintajua ja joustavuutta – ominaisuuksia, jotka Sanna omaa. Jos hänen uimareilta kysytään; niin Sanna on ihan paras valmentaja!

Saara Tuukkanen
Saaran vahva sitoutuminen seuran toimintaan oli kuluneella kaudella arvossaan. Ei löytynyt yhtään sellaista asiaa mitä Saara ei olisi selvittänyt ja järjestänyt parhain päin. Hän oli yksi kauden vankkumattomista tukipilareista varmistamassa, että seuran toiminta haasteista huolimatta sujui mutkattomasti.

Uimaopetuksessa Saaran aktiivinen toiminta uintikauden alkaessa oli toiminnan sujuvan käyntiin saattamisen kannalta merkittävää. Saaran löysi ensimmäisten uimakouluviikkojen aikana altaasta lähes joka päivä. Uimaopettajana Saara on rauhallinen ja hänen kykynsä huomioida uimakoulun aikana jokainen pieni uimari tuo hyvän mielen niin uimarille kuin sivusta seuraajalle.

Saaran IT-osaaminen näkyi myClubin käytössä, kun oli tarve selvittää jäsenrekisterin saloja. Saara on aina valmis auttamaan, kun apua tarvitaan. Saara suhtautuu ongelmiin ja haasteisiin ratkaisukeskeisesti sekä hyväntuulisesti ja hänen kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä.

Kunniajäsen
Jussi Virkkala
Riihimäen Uimaseuran kunniajäseneksi kutsutaan henkilö, joka on seuran jäsenenä ollessaan ansiokkaasti edistänyt seuran toiminnan kehittymistä.

Jussi tuli mukaan seuran toimintaan oman Jesse pojan uinnin myötä. Jussi toimi alkuun Alge-tiimissä ja oli toiminnallaan mahdollistamassa seuran omien kilpailuiden järjestämisestä. Kilpailutoimitsijan tehtävän kautta hän tuli mukaan hallitukseen, jonka jäsenenä hän toimi 9.11.2015 – 26.11.2021. Jussin kanssa on ollut miellyttävää tehdä yhteistyötä alueen uintiharrastuksen edistämiseksi!

Timo Nuora
Kokouksen päätteeksi seuran puheenjohtaja Timo Nuora sai erityiskiitokset koko seuraväeltä uskomattomasta venymisestään siitä mitä kulunut kausi on häneltä vaatinut. Timon rinnassa sykkii iso RiUS-sydän ja sen sykkeessä on koko seuraväen turvallista polskia!

Lämmin kiitos kuluneesta ja isosti onnea uintikauden 2020-2021 seuratoimijatunnustuksesta sekä kunniajäsenyydestä!