UIMAKOULU 2

UK2 kuva 2018-2019 (2)

Uimakoulu 2 -ryhmään tulevat lapset osaavat uida 10 delfiiniuintia, 25 metriä myyrä- ja alkeisselkäuintia. Ryhmässä harjoitellaan mm. erilaisia uintitekniikkaharjoitteita (selkä-, rinta- ja vapaauintia), lähtöhyppyjä, pituussukellusta (8-10 m) ja syvyyssukellusta.

Tavoitteena on oppia uimaan yhtäjaksoisesti oikeaa uintitekniikkaa käyttäen 25 m selkä-, vapaa- ja rintauintia. Ryhmä harjoittelee vesivoimistelualtaassa 45 minuutin ajan.

Uimarin varusteet:
* Uima-asu
* Uimalasit (sopivan kokoiset ja vesitiiviit)
* Pyyhe
* Istuinalunen (jos uimari käy saunassa)
Suosittelemme lisäksi uimalakin käyttöä etenkin, jos hiukset ovat
pidemmät (kysy seuran upeita RiUS-uimalakkeja)

Uimakoulu 2 –ryhmään tuleva lapsi:
* Selviytyy itsenäisesti pesu- ja pukutiloissa
* Osaa liikkua uimahallissa itsenäisesti
* Ymmärtää, että uimahallissa liikutaan kävellen
* Osaa toimia ryhmässä ja noudattaa annettuja ohjeita.

Uimakoulu 2 -ryhmät kokoontuvat 25 m altaan (ison altaan) syvään päähän hyppytornin peilin edessä olevalle penkille.
Vanhemmat huomioittehan, että mikäli uimari tarvitsee vielä harjoitusta itsenäisestä uimahallissa toimimisesta, tätä kannattaa käydä yhdessä harjoittelemassa ennen uimakoulun alkua.

Uimakoulu 2 -ryhmissä suoritetaan Valasmerkki
5. Uimakoulu 2 Valasmerkki

UINTIKAUSI 2022-2023

Riihimäen uimahalliin suunnitellaan remonttia kevääksi. Tästä johtuen emme vielä voi tiedottaa kevään uimakouluista tarkemmin. Seuraamme remontin edistymistä ja tiedotamme miten uimakoulut jatkuvat remontin aikana heti kun se on mahdollista.

***
TORSTAI
klo 17.30-18.15
klo 18.15-19.00

Syksy (17 kertaa)  22.8.-12.12.2022

***
SUNNUNTAI
klo 16.15-17.00
klo 17.15-18.00
klo 18.00-18.45

Syksy (17 kertaa) 28.8.-18.12.2022

***
Hinta
Syksy 205 €
Maksu sisältää opetuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa uimakoululaisiamme hankkimaan ennen ensimmäistä uimakoulukertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi.  Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli uimaopetus peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:
Koordinaattori
jenna.listokorpi(at)rius.fi
045-6424388