TEKNIIKKA VALMENNUS

Dia8 (2)

Tekniikka Valmennus

Tekniikka Valmennus -ryhmään tultaessa lasten uintitaito on 25 metriä oikeilla uintitekniikoilla selkä-, rinta- ja vapaauinnissa. Ryhmässä harjoitellaan kaikkien uintilajien (perhos-, selkä-, rinta- ja vapaauinti) tekniikkaharjoitteita, lähtöhyppyjä, sukeltamista sekä vesipelastusta. Valmennusryhmissämme painotetaan turvallisen uintitekniikan omaksumista.

Tavoitteena on uintikauden päätteeksi osata oikein lajinomaisin startein ja käännöksin 50 m  selkä-, rinta- ja vapaauintia ja  25 m perhosuintia sekä 100 m sekauintia.

Osana harjoittelua uimarit osallistuvat Oma Säästöpankki RiUS Cupeihin.

Tekniikka Valmennus – ryhmissä luodaan vahva pohja ja edellytykset pitkäjänteiselle uintiharrastukselle. Uintikauden kestävän Tekniikka Valmennus -tason jälkeen uimari voi valmentajan suosituksesta siirtyä joko Mikropolix Junior 3- tai Harrasteryhmään.

RiUS peseytymisohjeet

HARJOITUSAIKATAULU:

SYKSY 2022
Keskiviikko klo 18.00-19.00 uinti
Sunnuntai klo 17.15-18.00 jumppa
Sunnuntai klo 18.15-19.00 uinti

KEVÄT 2023
Keväällä 2023 alkaa Riihimäen uimahallissa arviolta 1,5 vuotta kestävä remontti. Remontin ajan Tekniikkavalmennusryhmä harjoittelee Tervakosken uimahallissa ja Kiipulan uima-allas osastolla Janakkalassa.

Harjoittelupaikat remontin aikana
Tervakosken uimahalli (Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski)
Kiipulan ammattiopisto, Janakkala (Kiipulantie 507, 14200 Turenki)

Perjantai (KIIPULA)
klo 17.30-18.30 uinti
klo 18.45-19.30 jumppa

Sunnuntai (TERVAKOSKI)
klo 16:30-17:30 uinti

***

Poissaolot merkitään myClubiin. Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti sairauden vuoksi, niin maksua voidaan palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

***
Yhteydenotot:
Vastuuvalmentaja
Jonna Kataja
040 0417343
(Yhteydenotot mieluiten Whatsapp)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.