TEKNIIKKAVALMENNUS

Dia8 (2)

Tekniikkavalmennus

Tekniikkavalmennus -ryhmään tultaessa lapsi on noin 7-8 -vuotias ja hän osaa uida noin 100 m yhtäjaksoisesti sekä 25 m vapaa- ja selkäuintia.

Ryhmässä harjoitellaan kaikkien uintilajien (perhos-, selkä-, rinta- ja vapaauinti) tekniikkaharjoitteita, lähtöhyppyjä, sukeltamista sekä vesipelastusta. Valmennusryhmissämme painotetaan turvallisen uintitekniikan omaksumista.

Tavoitteena on uintikauden päätteeksi mm. pohjoismainen uimataidon määritelmä; 200 metriä yhtäjaksoista uintia, josta 50 metriä selällään.

Tekniikkavalmennusryhmän käytyään lapsella on erinomainen uimataito, jonka kehittämistä ja ylläpitämistä voi jatkaa joko kilpauinnin tai harrasteuintiryhmien parissa.

***

VALITETTAVASTI RYHMÄ EI TOTEUTUNUT KAUDELLE 2023-2024.

Suosittelemme vaihtoehtoiseksi ryhmäksi tekniikkavalmennukselle harrasteryhmää.

Jos uimarinalun toiveissa on kilpauintiharrastus, olkaa yhteydessä koordinaattoriin.

***

Keväällä 2023 on Riihimäen uimahallissa alkanut arviolta 1,5 vuotta kestävä remontti. Remontin ajan Tekniikkavalmennusryhmä harjoittelee Tervakosken uimahallissa ja Kiipulan uima-allas osastolla Janakkalassa.

Harjoittelupaikat remontin aikana
Tervakosken uimahalli (Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski)
Kiipulan ammattiopisto, Janakkala (Kiipulantie 507, 14200 Turenki)

***

Poissaolot merkitään myClubiin. Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti sairauden vuoksi, niin maksua voidaan palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

***
Lisätietoja:
Koordinaattori
martta.kitinoja@rius.fi
+358 50 3366507

Pidätämme oikeuden muutoksiin.