KOULULAISTEN UIMAKOULU

KUK kuva 2018-2019 (2)

Uimataidottomille tai heikon uimataidon omaaville 1-3 luokkalaisille tarkoitettu ryhmä soveltuu myös vesipelkoisille ja aremmille uimareille. Heidän kohdallaan ensisijaisena tavoitteena on lievittää ja poistaa vedenpelkoa sekä opetella nauttimaan vedestä.

Perjantain koululaisten uimakouluryhmä on erityisesti suunnattu lapsille, joilla on vedenpelkoa tai muutoin aremmille uimareille. Tällaisille uimareille esimerkiksi jo pään kasteleminen voi olla haastavaa. Ryhmän tavoitteena on lievittää ja poistaa vedenpelkoa sekä opetella nauttimaan vedestä. Mikäli lasta ei jännitä vedessä oleminen ja hän esimerkiksi sukeltaa ongelmitta, suosittelemme osallistumista maanantain koululaisten ryhmään.

Maanantain koululaisten uimakouluryhmä on erityisesti suunnattu lapsille, jotka eivät pelkää / arastele vettä. Tällaisia uimareita ei jännitä liikkua vedessä tai kastella päätä / kasvoja. Tässä ryhmässä keskitytään hiomaan alkeisuintitekniikoita. Tavoitteena on oppia uimaan 25 m myyrä- ja alkeisselkäuintia, 10 m delfiiniuintia sekä sukeltamaan 5 m kokonaan veden alla. Mikäli lasta jännittää vedessä oleminen tai kasvojen kastelu, suosittelemme osallistumista perjantain koululaisten ryhmään.

Koululaisten Uimakoulu -ryhmään tuleva lapsi:
* Selviytyy itsenäisesti pesu- ja pukutiloissa
* Osaa liikkua uimahallissa itsenäisesti
* Ymmärtää, että uimahallissa liikutaan kävellen
* Osaa toimia ryhmässä ja noudattaa annettuja ohjeita.

Ryhmä kokoontuu uinninvalvojien valvontakopin viereiselle penkille ennen uimakoulun alkua.

Vanhemmat huomioittehan, että mikäli uimari tarvitsee vielä harjoitusta itsenäisestä uimahallissa toimimisesta, tätä kannattaa käydä yhdessä harjoittelemassa ennen uimakoulun alkua.

Koululaisten  Uimakoulu -ryhmissä suoritetaan Haimerkki
6. Koululaisten Uimakoulu Haimerkki

UINTIKAUSI 2022-2023

Riihimäen uimahalliin suunnitellaan remonttia kevääksi. Tästä johtuen emme vielä voi tiedottaa kevään uimakouluista tarkemmin. Seuraamme remontin edistymistä ja tiedotamme miten uimakoulut jatkuvat remontin aikana heti kun se on mahdollista.

***
MAANANTAI
klo 19.00-19.45
syksy (17 kertaa)  22.8.-12.12.2022

***
PERJANTAI (erityisesti arat uimarit tähän ryhmään)
klo 19.30-20.15
syksy (17 kertaa) 26.8.-16.12.2022

***

Hinta
Syksy 205 €
Maksu sisältää opetuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa uimakoululaisiamme hankkimaan ennen ensimmäistä uimakoulukertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi. Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli uimaopetus peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja:
Koordinaattori
jenna.listokorpi(at)rius.fi
045-6424388