AIKUISTEN TEKNIIKKA

Ryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka jaksavat uida vähintään 100 metriä yhtäjaksoisesti. Kurssin tavoitteena on hioa uintitekniikat taloudellisiksi ja tehokkaiksi. Pääpaino on vapaa-, selkä- ja rintauinnissa. Uintitekniikoihin yhdistetään myös käännökset sekä mahdollisuuksien mukaan myös perhosuinnin alkeita.

Tavoitteena on saada uinnin perustekniikat kuntoon, jotta uintiharrastuksen jatkaminen omin voimin on mielenkiintoista. Uintiharjoituksia voi tekniikkakurssin jälkeen jatkaa myös Aikuisten ohjatuissa uintitreeneissä tai Masters uimareiden kanssa.

Varusteet:
* Uima-asu
* Uimalasit
* Pyyhe ja istuinalunen
* Pitkät hiukset on laitettava kiinni tai käytettävä uimahattua (Kysy seuran omia RiUS uimalakkeja.

Muistathan peseytyä huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa (myös meikit on pestävä pois.)

RiUS peseytymisohjeet

***

SUNNUNTAISIN
klo 17.30-18.30
28.8.-18.12.2022 (17 kertaa)
(HUOM! Su 28.8., su 18.9., su 9.10., su 6.11. ja su 11.12. UINTIHARJOITUKSET POIKKEUKSELLISESTI KLO 16.30-17.30!) 

Keväällä 2023 Riihimäen uimahallissa alkaa noin 1,5 vuotta kestävä remontti. Helmikuussa 2023 aikuisten tekniikka siirtyy harjoittelemaan Tervakosken uimahalliin. Tiedotamme tästä lisää tammikuussa 2023.

Hinta:
Syksy 213 €
Maksu sisältää opetuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa jokaisen hankkimaan ennen ensimmäistä harjoituskertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi.  Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa ohjaajalle. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta (mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Tervetuloa mukaan aikuisten uintitekniikkakurssille :)

Lisätietoja:
Koordinaattori
jenna.listokorpi(at)rius.fi
045 6424388

Pidätämme oikeuden muutoksiin.