TEKNIIKKA VALMENNUS

Dia8 (2)

UINTIKAUSI 2021-2022

Mikropolix Tekniikka Valmennus 1a
Keskiviikko 17.00-18.00 uinti
Sunnuntai klo 16.30-17.15 jumppa
Sunnuntai klo 17.30-18.15 uinti

Mikropolix Tekniikka Valmennus 1b
Keskiviikko klo 18.00-19.00 uinti
Sunnuntai klo 17.15-18.00 jumppa
Sunnuntai klo 18.15-19.00 uinti

Tekniikka Valmennus -ryhmiin tultaessa lasten uintitaito on 25 metriä oikeilla uintitekniikoilla selkä-, rinta- ja vapaauinnissa. Ryhmissä harjoitellaan kaikkien uintilajien (perhos-, selkä-, rinta- ja vapaauinti) tekniikkaharjoitteita, lähtöhyppyjä, sukeltamista sekä vesipelastusta. Valmennusryhmissämme painotetaan turvallisen uintitekniikan omaksumista.

Tavoitteena on uintikauden päätteeksi osata oikein lajinomaisin startein ja käännöksin 50 m  selkä-, rinta- ja vapaauintia ja  25 m perhosuintia sekä 100 m sekauintia.

Osana harjoittelua uimarit osallistuvat Oma Säästöpankki RiUS Cupeihin (ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin).

Tekniikka Valmennus – ryhmissä luodaan vahva pohja ja edellytykset pitkäjänteiselle uintiharrastukselle. Uintikauden kestävän Tekniikka Valmennus -tason jälkeen uimari voi valmentajan suosituksesta siirtyä joko Mikropolix Junior 3- tai Harrasteryhmään.

RiUS peseytymisohjeet

***
Poissaolot merkitään myClubiin. Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti sairauden vuoksi, niin maksua voidaan palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

***
Yhteydenotot:
Vastuuvalmentaja
Jonna Kataja
040 0417343
(Yhteydenotot mieluiten Whatsapp)

Pidätämme oikeuden muutoksiin.