Aikuisten tekniikka

AKT K172

SYKSY 2017
Sunnuntaisin klo 17.30-18.30

AIKUISTEN TEKNIIKKAKOULU – 25 m altaassa
25 m:n uimataidon omaaville, jotka osaavat uida kasvot vedessä ja jotka haluavat oppia uimaan vapaa-ja selkäuintia oikeilla tekniikoilla ja käännöksillä. Mahdollisuuksien mukaan harjoitellaan myös rintauinnin alkeita. Tavoitteena on oppia uimaan sujuvasti ja yhtäjaksoisesti 50  – 100 metriä.

AIKUISTEN TEKNIIKKAVALMENNUS 1 – 25 m altaassa
Aikuisten tekniikkavalmennus 1 on tarkoitettu heille, jotka jaksavat uida jo 50 – 100 metriä yhtäjaksoisesti oikeilla tekniikoilla vapaa-, selkä- ja/tai rintauintia. Uintitekniikoita hiotaan erilaisin harjoittein entistä sujuvammiksi ja tavoitteena on oppia uimaan 200 metriä yhtäjaksoisesti.

KEVÄT 2018
AIKUISTEN TEKNIIKKAVALMENNUS 2 – 25 m altaassa
Aikuisten tekniikkavalmennus 2 on tarkoitettu heille,
jotka jaksavat uida jo 200 metriä yhtäjaksoisesti oikeilla uintitekniikoilla. Kurssilla keskitytään hiomaan tekniikoita entistä
taloudellisemmiksi ja annetaan vinkkejä omatoimiseen
harjoitteluun. Kurssin tavoitteena on hioa uintitekniikat niin taloudellisiksi ja tehokkaiksi, niin että uintiharrastuksen jatkaminen omin voimin on mielenkiintoista. Pääpaino on vapaa-, selkä- ja rintauinnissa. Uintitekniikkoihin yhdistetään myös käännökset sekä mahdollisuuksien mukaan myös perhosuinnin alkeita.

Ohje: Ensimmäisellä kerralla valmentajat ovat vastassa kurssilaisia klo 17.15 uimahallin kassa-aulassa, jolloin jaetaan kaappikortit. Samaa kaappikorttia käytetään koko kurssin ajan ja se säilytetään itsellä. Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä.

Varusteet: * Uima-asu * Uimalasit * Pyyhe ja istuinalunen * Pitkät hiukset on laitettava kiinni tai käytettävä uimahattua (Kysy seuran omia RiUS uimalakkeja.

Muistathan peseytyä huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa (myös meikit on pestävä pois.)

RiUS peseytymisohjeet

Mikäli harjoituskerta keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa kertaa ei pääsääntöisesti järjestetä.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

Tervetuloa mukaan aikuisten uintitekniikkakurssille:)

Lisätietoja:
Pirjo Lappalainen
pirjo.lappalainen(at)rius.fi
045-6300436

Pidätämme oikeuden muutoksiin.