AIKUISTEN TEKNIIKKA

AIKUISTEN TEKNIIKKA 1

SUNNUNTAI
klo 17.30-18.30
1. jakso (15 krt) 18.8.-15.12.2019 (ei 15.9., 6.10., 27.10.)
2. jakso (15 krt) 5.1.-10.5.2020  (ei 19.1., 9.2., 12.4., 19.4.)

On tarkoitettu aikuisille, jotka jaksavat uida vähintään 100 metriä yhtäjaksoisesti. Kurssin tavoitteena on hioa uintitekniikat taloudellisiksi ja tehokkaiksi. Pääpaino on vapaa-, selkä- ja rintauinnissa. Uintitekniikoihin yhdistetään myös käännökset sekä mahdollisuuksien mukaan myös perhosuinnin alkeita.

Tavoitteena on saada uinnin perustekniikat kuntoon, jotta uintiharrastuksen jatkaminen omin voimin on mielenkiintoista.

Varusteet: * Uima-asu * Uimalasit * Pyyhe ja istuinalunen * Pitkät hiukset on laitettava kiinni tai käytettävä uimahattua (Kysy seuran omia RiUS uimalakkeja.

Muistathan peseytyä huolellisesti ilman uima-asua ennen altaaseen menoa (myös meikit on pestävä pois.)

RiUS peseytymisohjeet

***
Hinta
1. jakso 210 €
2. jakso 190 € (+ 20 € jäsenmaksu, jos ei ole osallistunut 1. jaksolle)
Maksu sisältää opetuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa jokaista hankkimaan ennen ensimmäistä harjoituskertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi. Mikäli kulkukortti on jo aiemmin hankittu, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Mikäli harjoituskerta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa kertaa ei pääsääntöisesti järjestetä.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

Tervetuloa mukaan aikuisten uintitekniikkakurssille:)

Lisätietoja:
Pirjo Lappalainen
pirjo.lappalainen(at)rius.fi
045-6300436

Pidätämme oikeuden muutoksiin.