Tule uimaseuraan Uintikummiksi!

Virallisesti ihminen on uimataitoinen, kun hän veden varaan joutuessaan pystyy uimaan 200m, josta 50m selällään (Pohjoismainen uimataitomääritelmä). Vuoden 2022 tehdyn uimataitotutkimuksen mukaan kuudesluokkalaisista suomalaisista lapsista vain n. 55% oli uimataitoisia. Määrä oli laskenut edelliseen, vuonna 2016 tehtyyn tutkimukseen verrattuna huomattavasti. Silloin kuudesluokkalaisista n. 76% oli uimataitoisia.

Vuodesta 1963 Riihimäen Uimaseura on vaalinut tätä taitoa ja sen opettamista Riihimäen ja sen kehyskuntien lapsille ja nuorille. Uimaseuran vesipeuhu- ja uimakouluryhmissä uimaopetuksessa on ollut vuosittain useita satoja oppilaita.

Seuran harrasteuimarit treenaavat kerran viikossa uintitekniikkaa, peruskestävyyttä ja vesipelastustaitoja. Tämän lisäksi kilpauintiryhmämme harjoittelevat ja kilpailevat varsin ansioituneesti, niin kotimaassa kuin ulkomaisissa arvokisoissa. Uimarit ovat sitoutuneita harrastukseensa ja treenit kulkevat hyvässä, innostuneessa ilmapiirissä.

Tämä on mahdollista ainoastaan seuramme vapaaehtoisten valmentajien, uimaopettajien ja seuraväen avulla. Ilman näitä ihmisiä emme voisi Riihimäen Uimaseurana tätä kaikkea tarjota seurassamme harrastaville innokkaille vesiliikunnan ystäville.

Jos Sinun mielestäsi uimataito, lasten ja nuorten liikkuminen ja harrastaminen, aikuisten uimaopetus ja uintiharrastus, kilpauinnista innostuneiden nuorten mahdollisuus kehittyä lajissaan ja saavuttaa tavoitteitaan ovat tärkeitä asioita tai edes yksi edellä mainituista on sitä, ilmoittaudu mukaan uintikummiksi!

Uintikummius

Uintikummius maksaa 50 € / henkilö. Voit valita myös suuremman summan. 

Uintikummina tuet uimaseuran toimintaa ja saat kiitokseksi nimesi Riihimäen Uimaseuran kummilistalle sekä kotisivuillemme. Lisäksi saat RiUS -uintikummi kassin!

Tule mukaan tukemaan uintiharrastusta ja tekemään hyvää! Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä:

https://rius.myclub.fi/uintikummiksi