HARRASTEUINTI

Harrastepolulla tarjoamme

Mahdollisuuden harjoitella kerran viikossa, mukavan harrastuksen parissa jossa kunto kohoaa, uintitekniikat hioutuvat ja vesipelastustaidot karttuvat.

Harrastepolun uimarit voivat halutessaan osallistua Oma Säästöpankki RiUS Cupeihin (edellyttää Bluecard – kilpailijalisenssiä).

Riihimäen Uimaseuran valmennusryhmiin siirrytään käytännössä seuran oman uimakoulutoiminnan kautta. Seuran uimakoulutoiminta on tasoitettu tavalla, joka varmistaa seuran valmennusryhmiin siirtyneiden osaamistason. Mikäli omaat muutoin riittävän uintitaidon ja uinti harrastuksena kiinnostaa, ota yhteyttä niin katsotaan taitotasosi ja valitaan sinulle sopivin ryhmä.

***

UINTIKAUSI 2022-2023

Riihimäen uimahalliin suunnitellaan remonttia kevääksi. Tästä johtuen emme vielä voi tiedottaa kevään harjoittelusta tarkemmin. Seuraamme remontin edistymistä ja tiedotamme miten harjoitukset jatkuvat remontin aikana heti kun se on mahdollista.

SUNNUNTAI

klo 15.30-16.30 Harrasteuimarit 1,  13-17 -vuotiaat
klo 16.30-17.30 Harrasteuimarit 2,  10-12 -vuotiaat

Syksy (17 kertaa) 28.8.-18.12.2022

HUOM! Poikkeusaikataulut
Harraste 1: harjoitukset poikkeuksellisesti klo 13.00-14.00 su 28.8., su 18.9., su 9.10., su 6.11. ja su 11.12.
Harraste 2: harjoitukset poikkeuksellisesti klo 14.00-15.00 su 28.8., su 18.9., su 9.10., su 6.11. ja su 11.12.

Hinta
Syksy  211 €
Maksu sisältää valmennuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

RiUS peseytymisohjeet

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa jokaisen hankkimaan ennen ensimmäistä harjoituskertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi.  Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

***

Tiedustelut:
Koordinaattori
jenna.listokorpi(at)rius.fi
045-6424388

Pidätämme oikeuden muutoksiin.