HARRASTEUINTI

Harrastepolulla tarjoamme

Mahdollisuuden harjoitella kerran viikossa mukavan harrastuksen parissa, jossa kunto kohoaa, uintitekniikat hioutuvat ja vesi- ja vesipelastustaidot karttuvat.

Riihimäen Uimaseuran valmennusryhmiin siirrytään käytännössä seuran oman uimakoulutoiminnan kautta. Seuran uimakoulutoiminta on tasoitettu tavalla, joka varmistaa seuran valmennusryhmiin siirtyneiden osaamistason. Mikäli omaat muutoin riittävän uintitaidon ja uinti harrastuksena kiinnostaa, ota yhteyttä niin katsotaan taitotasosi ja valitaan sinulle sopivin ryhmä.

***

KAUSI 2023–2024

Keväällä 2023 on Riihimäen uimahallissa alkanut arviolta 1,5 vuotta kestävä remontti. Remontin ajan harrasteryhmä harjoittelee Tervakosken uimahallissa. HUOM! Harjoitusten aikana uimahalli on suljettu yleisöuimareilta.

Tervakosken uimahalli (Tervajoentie 4, 12400 Tervakoski)

LASTEN HARRASTERYHMÄ, 9–12-vuotiaat

SUNNUNTAI klo 12.15-13.15

Syksy (17 kertaa) 27.8.-17.12.2023

– – –

NUORTEN HARRASTERYHMÄ, 12 vuotta vanhemmat

SUNNUNTAI klo 12.15-13.15

Syksy (17 kertaa) 27.8.-17.12.2023

***

Hinta 211€

Maksu sisältää valmennuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

***

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Kertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli toiminta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

***

Lisätietoja:
jenna.listokorpi@rius.fi
045 630 0436

Pidätämme oikeuden muutoksiin.