Harrasteuintiryhmät

Harraste 1
13 – 18-vuotiaat
Kevätkausi 2018, 14 kertaa
Sunnuntai klo 16.30-17.30
14.1.-13.5.2018 (EI, 21.1., 11.2., 1.4., 8.4.)

Harraste 2
alle 13-vuotiaat
Kevätkausi 2018, 18 kertaa
Sunnuntai 12.00-13.00
14.1.-6.5.2018 (EI, 1.4.)

Harrastepolulla tarjoamme

Mahdollisuuden harjoitella kerran viikossa, mukavan harrastuksen parissa jossa kunto kohoaa, uintitekniikat hioutuvat ja vesipelastustaidot karttuvat.
Harrastepolun uimarit voivat halutessaan osallistua Oma Säästöpankki RiUS Cupeihin (edellyttää Bluecard – kilpailijalisenssiä).

Harrasteryhmät harjoittelevat syys- ja kevätkauden.
Harrastemaksu sisältää: opetuksen/valmennuksen, ratamaksun ja vakuutuksen.

Kaikki uimaopettajamme ja valmentajamme ovat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton ja/tai Suomen Uimaliiton kouluttamia kokeneita osaajia.

Riihimäen Uimaseuran valmennusryhmiin siirrytään käytännössä seuran oman uimakoulutoiminnan kautta. Seuran uimakoulutoiminta on tasoitettu tavalla, joka varmistaa seuran valmennusryhmiin siirtyneiden osaamistason. Mikäli omaat muutoin riittävän uintitaidon ja uinti harrastuksena kiinnostaa, ota yhteyttä niin katsotaan taitotasosi ja valitaan sinulle sopivin ryhmä.

Huomioithan, ettei valmentajien tehtävä ole arvioida uimarin terveydentilaa eikä päättää osallistumisesta treeneihin.
Terveydentilan arviointi ja harjoituksiin osallistuminen ovat aina vanhempien ja uimarin vastuulla. Seura suosittelee sairauden pitkittyessä kääntymistä lääkärin puoleen.

RiUS peseytymisohjeet

***

Mikäli harjoituskerta keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa uimakoulukertaa ei pääsääntöisesti järjestetä. T

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei pääsääntöisesti ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

***
Tiedustelut:
Koordinaattori
Jenna Vuorinen
jenna.vuorinen@rius.fi
045-6424388

Pidätämme oikeuden muutoksiin.