HARRASTEUINTI

UINTIKAUSI 2019-2020

SUNNUNTAI
klo 12.30-13.30
klo 13.30-14.30
1. jakso (18 kertaa) 18.8. – 15.12.2019
2. jakso (18 kertaa) 5.1. – 10.5.2020 (ei 12.4.)

Harrastepolulla tarjoamme
Mahdollisuuden harjoitella kerran viikossa, mukavan harrastuksen parissa jossa kunto kohoaa, uintitekniikat hioutuvat ja vesipelastustaidot karttuvat.

Harrastepolun uimarit voivat halutessaan osallistua Oma Säästöpankki RiUS Cupeihin (edellyttää Bluecard – kilpailijalisenssiä).

Riihimäen Uimaseuran valmennusryhmiin siirrytään käytännössä seuran oman uimakoulutoiminnan kautta. Seuran uimakoulutoiminta on tasoitettu tavalla, joka varmistaa seuran valmennusryhmiin siirtyneiden osaamistason. Mikäli omaat muutoin riittävän uintitaidon ja uinti harrastuksena kiinnostaa, ota yhteyttä niin katsotaan taitotasosi ja valitaan sinulle sopivin ryhmä.

Huomioithan, ettei valmentajien tehtävä ole arvioida uimarin terveydentilaa eikä päättää osallistumisesta treeneihin.
Terveydentilan arviointi ja harjoituksiin osallistuminen ovat aina vanhempien ja uimarin vastuulla. Seura suosittelee sairauden pitkittyessä kääntymistä lääkärin puoleen.

RiUS peseytymisohjeet

***
Hinta
1. jakso 219 €
2. jakso 199 € (+ 20 € jäsenmaksu, jos ei ole osallistunut 1. jaksolle)
Maksu sisältää opetuksen, allasmaksun, jäsenmaksun ja vakuutuksen.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa jokaisen hankkimaan ennen ensimmäistä harjoituskertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi. Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Mikäli harjoituskerta keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa harjoituskertaa ei pääsääntöisesti järjestetä.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei pääsääntöisesti ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

***
Tiedustelut:
Koordinaattori
Jenna Vuorinen
jenna.vuorinen@rius.fi
045-6424388

Pidätämme oikeuden muutoksiin.