Kilpauintiryhmät

Kilpauintipolulla tarjoamme
Iän mukaisen kilpauintivalmennuksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa uimarin nousu Rollo-, Ikäkausi-, Nuorten – ja Suomen Mestaruuskilpailuiden kautta EM-, MM-  ja Olympia – tasolle.

Kilpauintilinjalla uimareiden harrastuksen eteneminen noudattaa pääpiirteissään Suomen Uimaliiton lanseeraamaa kilpauimarin polkua sovitettuna RiUS:n toimintaan. Polussa on uintiharrastukseen käytettävän ajan lisäksi on huomioitu muut elämän tärkeät osa-alueet.

Yhteydenotot
Toiminnanjohtaja Pirjo Lappalainen
pirjo.lappalainen(at)rius.fi
045-6300436

Uimareiden poissaoloilmoitukset tehdään kunkin ryhmän vastuuvalmentajalle.
Huomioithan, ettei valmentajan tehtävä ole arvioida uimarin terveydentilaa eikä päättää treeneihin tai kilpailuun osallistumisesta. Terveydentilan arviointi ja harjoituksiin tai kilpailuun osallistuminen ovat aina vanhempien ja uimarin vastuulla. Seura suosittelee sairauden pitkittyessä kääntymistä lääkärin puoleen. Kilpailuita koskevat peruutukset tulee tehdä heti sairauden tai muun pakottavan esteen ilmetessä.

Arvokilpailuissa (ja muiden kilpailuiden joissa kilpailukutsussa on erikseen mainittu) on ilmoittautumisajan  päättymisen jälkeen toimitettava  sairastumisesta lääkärintodistus, joka skannataan ja lähetetään  vastuuvalmentajalle. Arvokilpailuita ovat: Rollo –kilpailut, Ikäkausimestaruuskilpailut, Nuorten Suomen Mestaruuskilpailut, Suomen Mestaruuskilpailut, FINA –kilpailut ja Kansainväliset arvokilpailut.

Oma Säästöpankki RiUS Cup peruutukset tulee olla tehty viimeistään kilpailupäivänä klo 12.00 mennessä.

Vastuuvalmentaja vastaa ryhmän toimintaan liittyviin muihin kysymyksiin ja hänen yhteystietonsa löytyvät ko. ryhmän nettisivulta.

RiUS peseytymisohjeet