MIKROPOLIX VALMENNUSRYHMÄT

Kilpauintipolulla tarjoamme
Iän mukaisen kilpauintivalmennuksen, jonka tavoitteena on mahdollistaa uimarin nousu Rollo-, Ikäkausi-, Nuorten – ja Suomen Mestaruuskilpailuiden kautta EM-, MM-  ja Olympia – tasolle.MPXryhmät 2018-2019 (2)

Kilpauintilinjalla uimareiden harrastuksen eteneminen noudattaa pääpiirteissään Suomen Uimaliiton lanseeraamaa kilpauimarin polkua sovitettuna RiUS:n toimintaan. Polussa on uintiharrastukseen käytettävän ajan lisäksi huomioitu muut elämän tärkeät osa-alueet.

Päävalmentaja vastaa seuran kilpauintivalmennuksesta ja sen kehittämisestä.

Riihimäen Uimaseurassa kilpauintivalmennus tapahtuu ryhmissä. Uimarit pyritään sijoittamaan ryhmien taito- ja tavoitetasojen sekä uimarin omien tavoitteiden mukaisesti. Valintoihin vaikuttavat myös seuran toimintaedellytykset ja uimarin sopivuus ryhmään.

Jokaisella ryhmällä on oma vastuuvalmentaja. Jokaisella valmennusryhmällä on oma kausisuunnitelma, jonka mukaan valmentautuminen etenee. Kausisuunnitelmasta vastaa vastuuvalmentaja päävalmentajan tuella.

Valmennustoiminnan osalta tiedotetaan pääasiallisesti WhatsApp-ryhmissä ja sähköpostilla. Toiminnanjohtaja vastaa kaikkia valmennusryhmiä koskevasta yleisestä tiedottamisesta ja kunkin ryhmän vastuuvalmentaja vastaa ryhmän asioiden tiedottamisesta.

Mahdolliset epäkohdat valmennustoiminnassa käsitellään seuraavasti: Uimari ja /tai hänen huoltajansa -> Valmentaja -> Päävalmentaja -> Toiminnanjohtaja -> Hallitus.

Valmennustoimintaan liittyvät kysymykset ja palautteet toivotaan osoitettavan sähköpostitse päävalmentajalle.

Yhteydenotot
Päävalmentaja Oona Järvinen
Kilpauintivalmennus

oona.jarvinen(at)rius.fi
045 312 2633
(puhelimitse / whatsapilla tavoitat  parhaiten ti-pe klo 13-14)