HYVÄ TIETÄÄ RiUS:n UIMAKOULUTOIMINNASTA

Onpas kiva , että olet tullut tutustumaan seuramme toimintaan! Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa miten pääset mukaan ja varmistat uimaan oppimisen.

Olemme täällä Riihimäen Uimaseurassa luoneet lapsille erinomaiseen uimataitoon johtavan uimarinpolun, josta olemme todella ylpeitä ja iloisia:) Uimakouluissamme on neljä tasoa: Vesipeuhu 1 – > Vesipeuhu 2 -> Uimakoulu 1 (Koululaisten uimakoulu)-> Uimakoulu 2.

Löydät kunkin tason sivulta kuvaukset ja katsothan myös ryhmän toiminnasta kertovan videon, niin on helpompi valita lapsesi taitoja ja tavoitteita parhaiten vastaava ryhmä, jos olet tulossa ensimmäistä kertaa mukaan toimintaamme.

Meillä Riihimäen Uimaseurassa opetellaan uimaan turvallisesti Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttamien ja kokeneiden uimaopettajiemme johdolla. Uimataito pitää pinnalla ja on jokaisen lapsen etu omata henkeä pelastava kansalaistaito!

Toivottavasti näemme sinut kanssamme altaalla olitpa sitten tuleva vesiepeuhaaja tai hieman isompi uimakouluinen tai jo varttuneempi uinnin harrastaja. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Riihimäen Uimaseurassa uimakoulutoiminnan yhteyshenkilö on koordinaattori. Hän huolehtii seuran sisällä uimakoulutoiminnan ilmoittautumisista, ryhmäjaoista ja kehittämisestä. Uimakoulutoimintaan liittyvät kysymykset ja palautteet toivotaan osoitettavan hänelle.

RiUS:n uimakoulut on ryhmitelty osaamisen perusteella. Jokainen ryhmä sisältää tietyn ennakko-osaamistason ja pyrkimyksen oppia tietyt asiat uimakoulun aikana.

Uimakoulut kestävät syksystä kevääseen. Syksyn uimakoululaisille on automaattisesti paikka kevään ryhmässä.

Uimakoulumaksu sisältää opetuksen, allas- ja jäsenmaksun sekä vakuutuksen. Uintikauden päätteeksi kevään viimeisellä kerralla uimakoululaiset saavat uimakoulutodistuksen ja uintimerkin.

Erillistä sisäänpääsymaksua uimahalliin ei peritä, mutta Riihimäen kaupunki velvoittaa uimakoululaisiamme hankkimaan ennen ensimmäistä uimakoulukertaa kulkukortin uimahallin kassalta, jonka hinta on 5 €. Kortti on henkilökohtainen, sillä kuljetaan kulkuporteista ja se on voimassa toistaiseksi. Mikäli uimarilla on aiemmin hankittu kulkukortti, niin uutta kulkukorttia ei tarvitse kassalta hankkia.

Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti sairauden vuoksi, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli uimaopetus peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Yhteydenotot
Koordinaattori
jenna.listokorpi(at)rius.fi
045-6424388