HYVÄ TIETÄÄ RiUS:n UIMAKOULUTOIMINNASTA

Olemme täällä Riihimäen Uimaseurassa luoneet lapsille erinomaiseen uimataitoon johtavan uimarinpolun, josta olemme todella ylpeitä ja iloisia.

Meillä RiUS:ssa opetellaan uimaan turvallisesti Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kouluttamien ja kokeneiden uimaopettajiemme johdolla.

Uimakouluissamme on neljä tasoa:

Vesipeuhu 1 >>> Vesipeuhu 2 >>> Uimakoulu 1 / Koululaisten uimakoulu >>> Uimakoulu 2

RiUS:n uimakoulut on ryhmitelty osaamisen perusteella. Jokainen ryhmä sisältää tietyn ennakko-osaamistason ja pyrkimyksen oppia tietyt asiat uimakoulun aikana. Löydät kunkin tason sivulta kuvaukset, joiden avulla voit valita lapsesi taitoja ja tavoitteita parhaiten vastaavan ryhmän.

Lisätietoja:

Irene Paloposki, toiminnanjohtaja@rius.fi

puh. 045 630 0436

Uimakoulumaksut, poissaolot ja korvaavat kerrat

Uimakoulut kestävät syksystä kevääseen. Syksyn uimakoululaisille on automaattisesti paikka kevään ryhmässä.

Uimakoulun kausimaksu laskutetaan viidessä erässä kuukausittain tammikuu-toukokuussa. Kesken kauden (kevät/syksy) lopettaminen ei vapauta uimakoulukauden kuukausilaskuista. Uimakoulumaksu sisältää opetuksen, allas- ja jäsenmaksun sekä vakuutuksen. Uintikauden päätteeksi kevään viimeisellä kerralla uimakoululaiset saavat uimakoulutodistuksen.

Yksittäisistä uimakoulupoissaoloista ei tarvitse erikseen ilmoittaa.
Uimakoulukertoja, jotka jäävät väliin, ei ole mahdollista korvata muissa ryhmissä. Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle.

Mikäli uimari on poissa useammin kuin neljä kertaa peräkkäin on siitä hyvä ilmoittaa koordinaattorille. Mikäli poissaolo kestää yli neljä viikkoa yhtäjaksoisesti sairauden vuoksi, voidaan maksu palauttaa sairasloma-ajalta lääkärintodistusta vastaan.

Mikäli uimaopetus peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta ( mikäli seuraa kohtaa force majeure toteuttaa harrastustoimintaa), johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavia kertoja ei pääsääntöisesti järjestetä eikä jo maksettuja kausimaksuja palauteta.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.