AIKUISTEN UIMAKOULU

SUNNUNTAI
klo 19.45-20.30
1. jakso (15 kertaa) 9.9. – 16.12.2018
2. jakso (15 kertaa) 6.1. – 14.4.2019

Aikuisten uimakoulussa opetellaan uimaan pienryhmässä. Uimakoulu on monipuolinen kokonaisuus. Pienryhmään ovat tervetulleita niin vedenpelkoiset uimarit, kuin uimarit jotka ovat epävarmoja omasta uimataidostaan sekä uimarit jotka uivat alle 50 metriä.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla emme mene veteen, vaan tutustumme toisiimme ja keskustelemme vedestä elementtinä sekä omista kokemuksista / tavoitteista. Ensimmäisen kerran jälkeen siirrymme altaaseen ja jokaisen osallistujan oman tason mukaisesti alamme tekemään erilaisia harjoitteita vedessä, kohti parempaa uimataitoa ja –tekniikkaa.

Jos uit jo 100 metriä tai enemmän, tutustuthan aikuisten tekniikkaryhmäämme tai Masters –uintiryhmäämme.

Mikäli harjoituskerta peruuntuu tai keskeytyy sellaisen äkillisen vahingon tai tapahtuman johdosta, johon Riihimäen Uimaseura ei voi vaikuttaa, korvaavaa kertaa ei pääsääntöisesti järjestetä.

Mikäli varattu paikka ryhmään perutaan ennen ensimmäistä kertaa, palautetaan koko maksu. Ensimmäisen kerran jälkeen tulleista peruutuksista palautetaan maksusta 80 %. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista maksuja ei palauteta.

Satunnaisista poissaoloista ei palauteta maksuja eikä maksujen suorituksia siirretä seuraavalle kaudelle. Poissaoloja ei ole mahdollista käydä korvaamassa muissa ryhmissä.

ILMOITTAUDU MUKAAN JA OPI UIMAAN! www.ilmari.fi/rius/

Lisätietoja:
Jenna Vuorinen
045-6424388
jenna.vuorinen@rius.fi