Jasper Pullinen Pohjoismaiden Nuorten Mestaruuskilpailuissa pisteille

Riihimäen Uimaseuran Jasper Pullinen edusti Suomea 9.-11.12.2016 Tanskassa Koldingissa uiduissa Nuorten Pohjoismaiden Mestaruuskilpailuissa.

Jasper Pullinen NSM ja SM hopeaa 1500 m vu 24.3.2016

Jasperin kommentit omista PM-uinneista, jotka olivat hyvää kokemusta nuorelle riihimäkeläiselle uimarille:

”Perjantaina uitu 1500 m vapaauinti oli ok rutiiniveto. Matkan omaan ennätysuintiini verrattuna uin jokaisen satasen noin  sekunnin hiljempaa. Toisaalta startista puuttui kiritys ja se teki uinnista hieman haastavan. Olen huomannut, että tarvitsen alle startin tai kaksi, jotta saan itsestäni parhaimman irti. Sijoitus oli kuudes ja aika oli 16:16.72  ihan tyytyväinen uintiin kumminkin olen.

Lauantaina 400 m sekauinnissa uin oman ennätyksen, joka on nyt  04:41.03 paransin ennätystäni 3,7 sekuntia ja sijoitus oli 11. Oli mukava uida välillä pitkä sekauintimatka, kun olen enimmäkseen syksyn mittaan kauhonut pitkiä vapaauintimatkoja.

Sunnuntaina 400 m vapaauinnissa aika illan finaalissa 04:06.41 oikeutti sijaan kahdeksan. Teknisesti hyvä uinti, sillä iltaan sain korjattua muutamia asioita, joihin en aamun uinnissa ollut tyytyväinen.”

Riihimäen Uimaseura onnittelee Jasperia hienosta kisarupeamasta!