RiUS kutsui kunniajäseniksi Tuovi Koskisen ja Ismo Voutilaisen

Riihimäen Uimaseuran vuosikokouksessa 29.11.2018 seura kutsui kunniajäseniksi Tuovi Koskisen ja Ismo Voutilaisen. Tunnustukset jaettiin seuran perinteisessä glögitilaisuudessa sunnuntaina 16.12.2018 Riihimäen Uimahallilla.Pirjo, Ismo, Tuovi ja Timo 16.12.2018

Tuovi Koskinen
Tuovi on toiminut Riihimäen Uimaseuran rahastonhoitaja 1991 vuodesta alkaen. Tuovi oli pitkään mukana seuran hallituksessa, mutta on nyttemmin hoitanut rahastonhoitajan tehtävää hallituksen valtuuttamana. Pankkialan ammattilaisena Tuovi on hoitanut seuran pankkiasioita huolellisesti. Tuovi on helposti lähestyttävä ja lämmin sekä häneltä saa aina asiantuntevaa apua pankkiasioihin liittyen. Tuovi löytyy Riihimäen OmaSäästöpankin konttorista.

Ismo Voutilainen
Ismo Voutilainen on ollut mukana Riihimäen Uimaseuran toiminnassa vuodesta 1981 alkaen. Ismo oli alkuun yhtenä kantavana pelaajana voitokkaassa RiUS vesipallojoukkueessa. Vesipallon peluun jäädessä vähemmälle Ismo siirtyi Masters-uinnin pariin ja hän on ollut viimeisen vuosikymmenen seuran Masters-vastaava. Ismo menee altaassa kuin salama, myös treeneissä ja hän nauttii kilpailemisesta. Aktiivisena ja liikunnallisena Ismo on meille kaikille erinomainen esimerkki vahvaksi varttumisesta.

Riihimäen Uimaseura haluaa onnitella sekä Tuovia että Ismoa seuran kunniajäsenyydestä ja kiittää kaikesta tähän astisesta!

Riihimäen Uimaseuran kunniapuheenjohtajat ja kunniajäsenet
18.11.2008 Jorma Heinonen (kj) ja Kari Manninen (kj)
28.11.2011 Pekka Sorsa (kp)
23.11.2013 Seppo Rinkari (kj)
24.11.2014 Mauri Ekholm (kj)
27.11.2017 Raija Kiuru-Skyttä (kp) ja Pirjo Häkkinen (kj)
29.11.2018 Tuovi Koskinen (kj) ja Ismo Voutilainen (kj)

Riihimäen Uimaseuran kunniajäseneksi kutsutaan henkilö,
joka on seuran jäsenenä ollessaan
ansiokkaasti edistänyt seuran toiminnan kehittymistä.

Riihimäen Uimaseuran kunniapuheenjohtajaksi kutsutaan henkilö, joka toimiessaan seuran puheenjohtajana tai varapuheenjohtajana on ansiokkaasti edistänyt seuran toiminnan kehittymistä.

Kunniapuheenjohtaja ja -jäsen on vapautettu seuran jäsenmaksusta.
Jäsenyys on elinikäinen ja kunniapuheenjohtajalla ja -jäsenellä on yhdistyksen kokouksissa äänioikeus ja yksi ääni.