RiUS tuotteille oma verkkokauppa :)

Seuramme varustevastaava Sanna Ruponen on yhdessä Mainosmerkin kanssa rakentanut seuramme varusteiden ostoa varten nettikaupan! Iso kiitos Sannalle varustemyynnin kehittämisestä ja saattamisesta tälle vuosituhannelle! rius.fi/rius-verkkokauppaVerkkokaupan myötä seuramme jäsenet voivat tilata seuratuotteita juuri silloin kun se omiin aikatauluihin parhaiten sopii. Seuramme voi myös tarjota laajemman valikoiman tuotteita ja nopeastikin muuttaa valikoimaa jäsenistömme toiveiden mukaan.

Kauppa toimii normaalin verkkokaupan tavoin. Kaupan sivuilta löytyy kokotaulukko helpottamaan valintoja.  Verkkokaupasta valitaan tuote, koko ja väri. Moneen tuotteeseen mahdollista myös ottaa nimipainatus erillisellä maksulla. Maksu suoritetaan tilattaessa ja paketin voi hakea Hyvinkäältä tai tilata noutopisteeseen tai toimitettuna kotiin, oman valinnan mukaan.

Verkkokaupassa on normaali 14 päivän palautusoikeus, mutta on isosti toivottavaa, että sitä käytetään vain selvissä tuotevirheissä ja mietitään (otetaan mitat) tarkoin etukäteen oikeat koot, mitä tilataan. Turhat virheelliset tilaukset painatetuista tuotteista nostavat tuotteiden hintaa jatkossa.

Sanna kertoo, että tavoitteena on vielä syksyn aikana saada kauppaan vaatteiden lisäksi myös reput, lakit ja lasit ja muut uintivarusteet kuten  laudat ja pullarit sekä muita uutuuksia!

Lisäksi Sanna vinkkaa, että edustusasuissa olevan teknisen Craftin hupparin (aikuisten koot) malli tulee muuttumaan, eli vielä nyt kesänajan – alku yksystä ehkä vielä saatavilla tuota nykyistä malia. Kun se loppuu valmistajalta, malli muuttuu ja hinta nousee. Eli nyt kannattaa tilata, jos on hupparia vailla J