Rolloista kultaa

Riihimäen Uimaseuran nuoret uimarit uivat huimiin suorituksiin 13.-14.6.2009 Jyväskylän Aalto Alvarissa Rollo-kisoissa. Rollokisat uitiin 50 m altaassa.

Rollo kisat ovat tyttöjen 10-12 vuotiaiden ja poikien 11-13 vuotiaiden ”Suomen Mestaruuskilpailut”.

RiUS:n Henri Aaltonen P 12-sarjassa ui ylivoimaisellaan ja todella vahvalla uinnillaan 100 m rintauinnissa kultamitalin. Henrin uusi ennätys on huikea 1.27,66. ONNEA HENKKA!

Hannes Väre on noussut tiukasti Suomen kärkikuusikkoon P 12 -sarjassa sekauinti-, vapaauinti-, perhosuintimatkoilla. Hanneksella oli kisan neljästä startistaan tuomisinaan kolme viidettä ja yksi kuudes sija. ONNEA HANNES!

Tuomas Tiainen P-13 sarjassa teki myös todella vakuuttavaa työtä, parantaen jokaisella matkallaan ennätyksiään. 200 m sekauinnissa parannus oli n. 10m sekuntia ja 100 m vu, su ja ru matkoilla ennätykset paranivat 2-3 sekuntia. Tuomas sijoittui 100 m rintauinnissa sijalle 8. ONNEA TUOMAS!

ONNITTELUT KAIKILLE ROLLOILIJOILLE UPEISTA UINNEISTA!