Tule Riihimäen Uimaseuraan Valmennuspäälliköksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta toimia mukavan seuraväkemme ja upeiden uimareidemme parissa sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi. Tehtävässä onnistumista on mahdollistamassa koko seuraväkemme ja sitoutuneet vapaaehtoisvalmentajamme. Esihenkilönäsi toimii seuran päätoiminen toiminnanjohtaja ja tarvittaessa hänen sijaisenaan uimaseuran hallituksen puheenjohtaja.

Riihimäen Uimaseura on talousalueensa suurin uintiurheiluseura ja normiolosuhteissa harjoittelemme Riihimäen uimahallissa. Laadukkaan uimaopetustoimintamme lisäksi haluamme mahdollistaa uimareidemme nousun kohti uinnin kansallista ja kansainvälistä kärkeä.

Valmennuspäällikkönä keskeiset tehtäväsi ovat

  • kilpauintiryhmien valmentaminen
  • valmennustiimin johtaminen
  • valmennustoiminnan kehittäminen

Odotamme sinulta

  • riittävää uintivalmennusosaamista
  • aktiivisia vuorovaikutustaitoja ja vastuullista työotetta
  • kykyä suunnitelmalliseen ja pitkäjänteiseen toimintaan
  • mukautumis- ja ongelmanratkaisukykyä muuttuvissa tilanteissa

Tämän hetkisen tiedon mukaan Riihimäen uimahallissa alkaa mittava remontti tammikuussa 2023 (arvio kestosta 1,5 – 2 v.) ja tuona aikana harjoittelemme ns. väistötiloissa lähiseudun muissa uimahalleissa. Teemme parhaillaan selvitystä ja pikimmiten sopimuksia vuodenvaihteen harjoittelun olosuhteista.

Seuran hallitukselle osoitetut hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.9.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen timo.nuora@rius.fi. Tehtävä voidaan täyttää hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot ja yhteydenotot: RiUS:n hallituksen puheenjohtaja Timo Nuora puh. 040 5119008

https://www.uimaliitto.fi/ilmoitustaulu/riihimaen-uimaseura-hakee-valmennuspaallikkoa/

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11589082?searchPhrase=Valmennus&locations=Riihim%C3%A4ki&&announced=0&leasing=0&remotely=0&&&&english=false&sort=1

https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/valmennuspaallikko-sdsuu-15475253